2114088051 6937312809 Λεωφόρος Κηφισού 54, Αθήνα bmamoulis@gmail.com
hero image
 
 
 
ΜΑΜΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Μεταλλικές Κατασκευές - Σιδηροκατασκευές Αθήνα Αττική


Η επιχείρησή μας “ΜΑΜΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 32 χρόνια με παντός είδους σιδηροκατασκευές και μεταλλικές κατασκευές, προσφέροντας σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με τέχνη και μεράκι μπορούμε να φέρουμε σε πέρας σιδηροκατασκευές και μεταλλικές κατασκευές όπως κάγκελα, πόρτες, σκάλες, στέγαστρα, πέργκολες, σιδεριές ασφάλειες και οποιαδήποτε άλλη σχετική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Παράλληλα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να βρούμε τις ιδανικές λύσεις σε ειδικές κατασκευές καθώς και για την κατασκευή μεταλλικών κτιρίων στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
  Σύγχρονες & Οικονομικές Λύσεις


Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο αλλά και χάρη στα χιλιάδες έργα που έχουμε φέρει σε πέρας σε όλη την Αθήνα, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές κατασκευές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να συζητήσει μαζί σας και να δημιουργήσει σιδηροκατασκευές που θα ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και για την μοναδική τους αισθητική.

Στόχοι μας είναι αφενός ή άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.
   
   
   
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε για τον χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.
 ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6937312809
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ