2114088051 6937312809 Λεωφόρος Κηφισού 54, Αθήνα bmamoulis@gmail.com
hero image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΑΜΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  | Μεταλλικές Κατασκευές - Σιδηροκατασκευές Αθήνα Αττική


Το σίδερο σαν υλικό μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε παντός τύπου κατασκευές που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες ενός ασφαλούς αλλά και καλαίσθητου δομικού αποτελέσματος.

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στις σιδηροκατασκευες, η επιχείρησή μας “ΜΑΜΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, μπορεί να δημιουργήσει για εσάς ότι επιθυμείτε, όπως το επιθυμείτε, άμεσα και κυρίως οικονομικά. 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
  Με αγάπη & μεράκι

αναλαμβάνουμε την μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση οποιασδήποτε σιδηροκατασκευής που επιθυμείτε για τον χώρο σας. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε:
   
 
  Κάγκελα (αλουμινίου, inox, συνθετικά, σιδήρου)
  Πόρτες
  Σκάλες
  Στέγαστρα - Πέργκολες
  Σιδεριές ασφάλειες
  Πατάρια
  Μεταλλικά Κτίρια
  Ειδικές Κατασκευές κ.α.
   
   
   
 
 
 
 
 
 
Όλες οι σιδηροκατασκευές μας πραγματοποιούνται με προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, ενώ ξεχωρίζουν τόσο για την άψογη αισθητική τους όσο και για την ποιότητα και την αντοχή τους στο χρόνο.

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιοδήποτε σχέδιο μας υποδείξετε ενώ κάθε εργασία φροντίζουμε να ολοκληρώνετε πάντα στο προσυμφωνηθέντα χρόνο, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την υψηλή ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.
 
   
Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο των σιδηροκατασκευών αλλά και τις σύγχρονες τάσεις του design μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, αισθητικά και ποιοτικά, για τον χώρο σας.

Βασική μας επιδίωξη είναι να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε λύσεις που να καλύπτουν απόλυτα την κάθε τους ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε για τον χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.
 ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6937312809
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ